Palvelut

ANNA HETKI AIKAA ITSELLESI

Palveluita sinua varten

Kaikki kasvohoidot toteutetaan luonnonkosmetiikalla, kotimaisilla Nature’s Neighbour ja Purodoré Spa ammattikosmetiikkasarjoilla.

Kauneushuone Vanian räätälöidyt kasvohoidot tehdään juuri sinun ihosi tarpeiden mukaan, valitse vain, minkä pituisen hoidon haluat.

Räätälöity 35 min. pituinen kasvohoito sisältää kevyen kuorinnan ja rentouttavan hieronnan. Tämä kasvohoito on kiva yhdistää vaikka vartalohoitoihin tai ottaa, mikäli kaipaat pientä rentouttavaa hetkeä ja kirkkaampaa ihoa.

Räätälöity 65 min. pituinen kasvohoito sisältää ihon tehokkaan kuorinnan joko timanttihionnalla, ultraäänellä tai entsymaattisesti, juuri sinun ihosi tarpeiden mukaan. Lisäksi hoitoon kuuluu naamio ja rentouttava pitkä hieronta. Tarvittaessa myös mekaaninen puhdistus.

Räätälöity 90 min. pituinen kasvohoito sisältää ihon kuorinnan timanttihionnalla, ultraäänellä(tai näitä yhdistellen) tai entsymaattisesti, sekä seerumin imeytyksen ultraäänellä. Tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen. Lisäksi kosteuttavan, leväpohjaisen Hydrojelly naamion ja pitkän, rentouttavan hieronnan.

Silmänympäryshoito kirkastaa, kosteuttaa ja vähentää turvotusta silmänympärysiholla, hoidon aikana hoidetaan kuitenkin myös koko kasvot.

Kasvohoito kuivakuppauksella on kosteuttava, turvotusta poistava ja luonnollisen kasvojenkohotuksen antava hoito.

Vartalohoidoista löytyy Balilaista Rajawatu vartalo-ja energiahoitoa, jossa yhdistyvät hieronnan, energiahoidon ja lämpimien aromaattisten hierontakivien kokonaisvaltainen parantava ja rentouttava vaikutus.

Pina Colada -vartalohoito on trooppinen tuulahdus ananasta, kookosta, guaranaa ja merilevää. Tämä tehokas selluliitin vastainen hoito rentouttaa koko kehon, saa aineenvaihdunnan liikkeelle ja poistaa nesteitä.

Tarjolla myös kuivakuppausta koko vartalolle. Kuivakuppaus on eräänlainen hieronnan, sidekudoshieronnan ja lymfahieronnan yhdistelmä, joka tehdään silikonisten imukuppien avulla pistekuppauksena ja liukuhierontana.

Kokeile myös klassista hemmottelevaa kokovartalohierontaa, jonka alkuun kuuluu aineenvaihduntaa parantava kuivaharjaus.

Parafiinihoito käsille on tehokosteuttava ja myös niveliä hellivä hoito, voit valita sen lisäpalveluksi mihin tahansa hoitoon.

Sokerointi, kestovärjäykset, ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi tuovat helpotusta arkeesi.

Ehostukset voin tulla tekemään myös kotiisi. Morsiamille löytyy oma hemmottelupaketti tärkeää päivää varten, joka sisältää kasvohoidon, ripsien ja kulmien värjäyksen & muotoilun sekä häämeikin, koemeikkeineen.

Ripset & Kulmat

Ehostukset

Vartalohoidot

Kuivakuppaus

Selluliittihoito

Kauneushuone Vanian kasvohoidot:

Sokeroinnit

Hemmottelupaketit