Palvelut

ANNA HETKI AIKAA ITSELLESI

Palveluita sinua varten

Kaikki kasvohoidot toteutetaan luonnonkosmetiikalla. Löydät valikoimasta kotimaisen Anumati Skincare-sarjan kasvohoidot ja laitehoitoina timanttihiontaa sekää ultraäänikasvohoidon.

Kauneushuone Vanian räätälöity kasvohoito yhdistelee molempia laitehoitoja, juuri sinun ihosi tarpeiden mukaan. Räätälöityyn kasvohoitoon sisältyy myös leväpohjainen, elektrolyytti -ja vitamiinirikas hydrogeelinaamio.

Silmänympäryshoito kirkastaa, kosteuttaa ja vähentää turvotusta silmänympärysiholla, hoidon aikana hoidetaan kuitenkin myös koko kasvot.

Erikoiskasvohoidoista lempeä ruusukasvohoito on hyvä valinta herkemmällekkin iholle, kosteuttava suklaakasvohoito sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti seka- ja rasvaiselle tai ikääntyvälle iholle.

Kasvohoito kuivakuppauksella on kosteuttava, turvotusta poistava ja luonnollisen kasvojenkohotuksen antava hoito.

Vartalohoidoista löytyy Balilaista Rajawatu vartalo-ja energiahoitoa, jossa yhdistyvät hieronnan, energiahoidon ja lämpimien aromaattisten hierontakivien kokonaisvaltainen parantava ja rentouttava vaikutus.

Pina Colada -vartalohoito on trooppinen tuulahdus ananasta, kookosta, guaranaa ja merilevää. Tämä tehokas selluliitin vastainen hoito rentouttaa koko kehon, saa aineenvaihdunnan liikkeelle ja poistaa nesteitä.

Tarjolla myös kuivakuppausta koko vartalolle. Kuivakuppaus on eräänlainen hieronnan, sidekudoshieronnan ja lymfahieronnan yhdistelmä, joka tehdään silikonisten imukuppien avulla pistekuppauksena ja liukuhierontana.

Kokeile myös klassista hemmottelevaa kokovartalohierontaa, jonka alkuun kuuluu aineenvaihduntaa parantava kuivaharjaus.

Parafiinihoito käsille on tehokosteuttava ja myös niveliä hellivä hoito, voit valita sen lisäpalveluksi mihin tahansa hoitoon.

Sokerointi, kestovärjäykset, ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi tuovat helpotusta arkeesi.

Ehostukset voin tulla tekemään myös kotiisi. Morsiamille löytyy oma hemmottelupaketti tärkeää päivää varten, joka sisältää kasvohoidon, ripsien ja kulmien värjäyksen & muotoilun sekä häämeikin, koemeikkeineen.

Ripset & Kulmat

Ehostukset

Vartalohoidot

Kuivakuppaus

Selluliittihoito

Anumati Skincare kasvohoidot

Kauneushuone Vanian:

Erikoiskasvohoidot

Laitehoidot

Sokeroinnit

Hemmottelupaketit